Royal Black
NoorHalimah Bt Mohd Fauzi
Eymah for short
21 September 1995
♥ Taken by Zamir Amir ♥



Edited by Adel Adila
Blog owner: Eymah Lee Fauzi

Cerita Baru Hidup Baru and The New boyfriend
Sunday, 1 September 2013 | 05:58 | 0 comments
Assamualaikum, ya Allah lamanya rasa tak update blog star balik dari PLKN haritu. Maaf ye bukan tak update tapi bz sangat takda time nak update btw memang miss gila dekat blog macam2 nak luah sebab dah lama sangat pendam. Sebenarnya ustaz kata tak baik pendam lama2 nanti jadi dendam so lebih baik lepas dekat sini ja even takda orang luah dari pendam lama2. Haa nak story pasal bf eymah still masih yang lama yang 7bulan tunggu tu alhamdulilah berkat tunggu Allah satukan eymah dengan dia memang berterima kasih sangat dekat Allah sebab hadiahkan lelaki sebaik n sesuci zamir amir untuk eymah yang sangat baik untuk eymah hargai. Alhamdulilah hubungan kami dah kekal sampai tahap sini dah rasanya bahagia sangat bila dah bersama selama hampir setahun 11bulan. Kami bersama pernuh liku tapi zamir amir tetap sabar dengan eymah dengan karenah eymah selalu marah tak tentu pasal maki sesuka hati cakap main lepas tapi dia tetap kuat menghadapi eymah yang selalu macam2 karenah kan sayang. Tak pernah eymah sebahagia dapat zamir amir ni, atotot meh cium sikit baby acam muahhhh :* lapciuu baby zamir hihi. Eymah dengan zamir selalu gadoh adat lah kan gadoh dalam bercinta ada onak duri dia tapi kami bahagia dunia akhirat Allah ja tau sebab dia satukan kami sampai sekarang mohon Allah selalu panjangkan hubungan kami dunia akhirat. Amin :) Zamir Amir selamanya dalam dengup jantung eymah harap Allah panjangkan hubungan kami, biar lah apa pun orang nak cakap baru ja setahun dah kecoh tapi kami berjaya sampai tahap ni hampa takkan ada apa zamir ada yang dah bagi rasa cinta dia dekat aku. InshaAllah one day you will be my future husband until jannah :) InshaAllah Amin Ya Robal Alamin. Sekian esok or bila2 eymah update lagi okay my dear blogger tq sebab baca n maaf sebab lama tak update blog. Assamualaikum


Old things