Royal Black
NoorHalimah Bt Mohd Fauzi
Eymah for short
21 September 1995
♥ Taken by Zamir Amir ♥



Edited by Adel Adila
Blog owner: Eymah Lee Fauzi

Catatan harianku
Thursday, 21 February 2013 | 00:20 | 0 comments
Assamualaikum, hee btw eymah miss sangat dekat semua orang yang eymah kenal. Lama dah tak update blog rasa macam hilang tempat mengadu ja, hihi over pulak kann xD Tapi takpa lah masih ada yang nak dengar luahan eymah siapa lagi kalau bukan anak kiah tu kan sayang, hee Alhamdulilah kenal zamir membuatkan hari hari bahagiakan eymah. Tak pernah rasa bahagia macam ni, dulu selalu kecewa tapi sekarang tak kecewa cuma terkilan ja, dalam bercinta siapa yang tak pernah terkilan siapa yang tak pernah sakit hatikann? So eymah boleh tahan ja sebab zamir sanggup pertahankan hubungan kami tu yang eymah pun boleh pertahankan jugak. Family ? Hihi so far good lah sekarang, nenek eymah dari vietnam pun dah ada dalam rumah eymah. Ehh lupa lak nak story pasal eymah dapat sambung belajar dekat taiping, sabtu ni pergi dengar taklimat tapi taktau lah dapat ke tak sebab percubaan eymah teruk :( Hm entah lah macam mana. Tapi rugi kalau tak p sebab ni kan peluang sambung belajar. Hope dapat sangat sambung belajar even sekejap pun takpa lah kira eymah merasa gak belajar dekat college or U :) Hee doakan eymah tau sayangku, harap hubungan eymah dengan zamir amir, family dan orang sekeliling eymah berjalan dengan baik selamanya. Kuasa Allah lebih agung dari segalanya, kalau ada jodoh takkan ke mana :) Hee Bye sayang Iloveyou


Old things | New things