Royal Black
NoorHalimah Bt Mohd Fauzi
Eymah for short
21 September 1995
♥ Taken by Zamir Amir ♥



Edited by Adel Adila
Blog owner: Eymah Lee Fauzi

Permata Hidupku
Saturday, 16 March 2013 | 07:39 | 0 comments
Assamualaikum, hari ini 16/3 maka tinggal beberapa minggu ja lagi untuk aku berangkat ke PLKN. Alahai bila dengar perkataan tu aku jadi lemah lak, haishh tak tahu nak cakap macam mana hati ni berat gila bila nak tinggal orang sekeliling aku :( Tapi semua ni dugaan ja, aku pun taktau nak cita dah ni HAHA. Alaa cita merapu dah lah nohh, hee tapi aku tak faham kenapa lah zaman sekarang ni manusia suka sangat couple main main, aihh takkan lah couple hanya nak sementara. Alhamdulilah lah walaupun selama ni aku selalu kena game or kena tinggal now aku dah bahagia and masih still dengan Muhd Zamir Amir, dah 1tahun 4bulan 16hari tak lama lagi genap 1tahun 5bulan :) Even kawan sampai 1tahun couple baru 5bulan kami bahagia dengan cinta yang kami ada and prinsip yang kami pengang bersama. Biar lah apa pun orang nak cakap inshaAllah jika Allah dah tetapkan jodoh kami takkan ke mana, aku tak pernah mengharap lebih cuma aku nak masa berputarkan hubungan kami ni. Bukan nak bangga baru bercinta berapa bulan dah angkuh, bukan macam tu okayy just nak share rasa hati dan nak bagitahu kat koramg semua. Haa ni pasal kawan eymah lak, haishh tolong kawan pun ada masalah payah betol ah kalau hidup buat baik nii, lebih baik buat taktau ja dari amek hal tau banyak sangat, bila tak tolong kata lupa mammbe bila dah tolong dok buat biadap lak. Haishh payah ahh kalau kawan macam ni senang cita diam teruih tengok sapa cari sapa dulu k!! Baik kisah pasal hal keluarga n jantung hati lagi bagus, abaikan masalah yang lain lepas ni. Lagipun aku nak mula hidup baru nak mula dunia baru aku dengan diri aku sendiri :) InshAllah all be good, hee owputeh tunggang langgang HAHA. Hee dah lah kita stop sampai sini k sayang, lepas eymah balik PLKN eymah akan update story baru :) K Good Nigth Assamualaikum peeps


Old things | New things